In Blog
Vakjury beoordeelt film Sioux door Veldkamp Produkties als ‘fenomenaal spektakelstuk’

Op de foto van links naar rechts: Kate Ubbink (producer), Mark Hoevenaars (director strategy & Marketing, Sioux Technologies en opdrachtgever), Edwin Huijben (regisseur), Rick Smits (cameraman), Monique Klooster (Communicatie, Sioux), Marianne de Proost (office manager) en Myrthe Monnich (producer)

Tot het laatste moment was het spannend gisteravond tijdens ‘De Avond van de Opdrachtfilm’ in Pakhuis De Zwijger in Amsterdam. Uiteindelijk wonnen we de tweede prijs voor beste opdrachtfilm van Nederland in de categorie ‘Kwaliteit / Effectiviteit’ met de film ‘We Bring High-Tech To Life’, geproduceerd in opdracht van technologiebedrijf Sioux.

Uit het Juryrapport

“Een fenomenaal spektakelstuk met een aaneenrijging van mooie beelden. Kort maar krachtig. Verhaal indrukwekkend in beeld gebracht, maar toch ook met leuke grapjes. De film werkt alsof je naar een trailer van een sci-fi film zit te kijken. Een heel aantrekkelijke. Het gevoel blijft hangen dat het om een innovatief bedrijf gaat die technologische hoogstandjes kan leveren.”

Avond van de Opdrachtfilm

Op de Avond van de Opdrachtfilm worden jaarlijks de awards voor de beste audiovisuele doelgroepencommunicatie in Nederland uitgereikt. Uit meer dan 70 inzendingen zijn door een vakjury de beste opdrachtfilms van opdrachtgevers en producenten geselecteerd in drie categorieën: kwaliteit / vakmanschap, creativiteit / innovatie en effectiviteit.

Genomineerden worden geïnterviewd

We Bring High-Tech To Life

In de film wordt technologiebedrijf Sioux gepositioneerd als high-tech leverancier in de overtreffende trap, die een visie deelt op de impact van hoogwaardige technologie op ons dagelijks leven in de toekomst. De passie voor technologie en de schoonheid van deze machines worden belicht door juist de binnenkant te tonen.

Al eerder in de prijzen

Eerder dit jaar won de film op het New York World’s Best TV & Film Festival de ‘Bronze World Medal’ in de categorie ‘Society & Social Issues’. Vorig jaar won Veldkamp Produkties in deze categorie de Gouden Reiger voor de film ‘Dit Beweegt Brabant’ in opdracht van de Provincie Noord-Brabant.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recent Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Still uit de uitleganimatie van DatabalanceStill uit "Spie Nederland a Bright Future' met motion graphics