In Blog

Brabant is dé regio van eigenwijze vernieuwing, ondernemende samenwerking en gedeelde ervaring. Vorig jaar maart leverden we voor deze mooie provincie een nieuwe productie op die gisteren door de commissaris van de koning openbaar werd gemaakt.

In Brabant zoeken we grensverleggende oplossingen, denken we buiten de lijntjes. We houden onze kaarten niet tegen de borst, maar leggen ze op tafel. We ondernemen samen en in openheid. En Brabant dompelt je onder en neemt je mee in haar bourgondische, gastvrije en gezellige karakter.

Slechts in weinig regio’s ter wereld zijn plezier en succes zo onlosmakelijk met elkaar verbonden als in Brabant. Deze unieke combinatie vormt de basis van ons succes en geeft Brabanders hun kenmerkende, verwelkomende karakter.

Bekijk de video nu zelf. Geluid aan en veel plezier…

Recent Posts

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

Still uit de Roompot Vakanties en Albert Heijn commercialStill uit de social video in opdracht van Energie Direct