In Blog, VP Nieuws

Ruim 23 jaar ondernemerschap van onze directeur Jeroen Veldkamp, waarvan de laatste 18 jaar in Eindhoven, is gewaardeerd met de Eindhoven Business Award 2018. Tijdens een drukbezochte nieuwjaarsreceptie in het prachtige Evoluon werd gisteren de Award aan Jeroen Veldkamp uitgereikt. 

De prijswinnaars, met Jeroen Veldkamp rechts

Foto door John Wiersma

Eindhoven Business Award

De Business Award wordt, net als de Personality Award (gewonnen door Fancy van de Vorst, beleidsontwikkelaar Gemeente Eindhoven Economie & Cultuur en Manager Invest bij Brainport Development) en de Company Award (gewonnen door Eindhoven365, de marketingorganisatie van de stad Eindhoven), jaarlijks uitgereikt door Pion Media, uitgever van onder andere de magazines Eindhoven Business en Xclusive. In het juryrapport werden door de uitgever specifiek onze nationaal en internationaal bekroonde producties benoemd, alsmede de vele initiatieven waar Jeroen zijn bijdrage aan levert, waaronder gezamenlijk met Triple Double de ontwikkeling van SX Eindhoven, het centrum van Sport, Marketing & Media op StrijpS en zijn bijdrage aan vele provinciale initiatieven, zoals BrabantC, BrabantDC en Stichting Van Gogh Village Nuenen. Ook werd het aanstekelijke en inspirerende enthousiasme van onze goedlachse directeur geroemd.

Jeroen spreekt zijn dankwoord uit voor de awardwinst

Foto door John Wiersma

Dankwoord

In zijn dankwoord noemde Jeroen specifiek zijn team, dat er voor zorgt dat hij veel AAN zijn bedrijf kan werken, in plaats van IN zijn bedrijf. Daarnaast bedankte Jeroen zijn vriendin Anja van Welie omdat hij, door veel AAN zijn bedrijf te werken, de laatste jaren vele avonden, weekenden en weken van huis is geweest.

Cover van Eindhoven Business januari 2019

Foto door Woods Fotografie

Eindhoven Business Magazine

In de gisteren gelanceerde nieuwste uitgave van het magazine Eindhoven Business worden alle genomineerden uitgebreid geïnterviewd. Het betreffen 10 genomineerden voor de Business Award, 10 genomineerden voor de Personality Award en 5 genomineerden voor de Company Award. Onze directeur Jeroen Veldkamp staat samen met Fancy van de Vorst, de winnares van de Personality Award, op de cover en het blad opent met een uitgebreid interview met Jeroen.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recent Posts
Comments
  • Fancy van de Vorst
    Beantwoorden

    Beste Jeroen, wat een eer om samen met jou de prijs te mogen winnen en op de cover te staan.
    Fancy van de Vorst

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Still uit BDO strategiePromotiefilm laten maken door Veldkamp Produkties