In Blog

Niets is zo belangrijk als een eerste indruk, dus een promotievideo biedt dé mogelijkheden om flink uit te pakken en je product, dienst of organisatie waanzinnig te presenteren. Niets is immers zo pakkend en veelzijdig als het bewegend beeld en met promofilms kan je alle kanten op. Veldkamp Produkties is al 23 jaar een expert in het vak en dat merk je aan onze producties die doeltreffend en overtuigend zijn.

Promotie en je doelstellingen

Promotievideo’s zijn een belangrijk onderdeel van iedere videomarketingcampagne. Promotiefilms laat je maken om je product of dienst onder de aandacht te brengen. Promotie is er in vele vormen. Prikkelen, aankondigen, presenteren, informeren, enthousiasmeren, of motiveren, een promotiefilm leent zich voor al deze doeleinden. Een promotiefilm wil je laten maken om nieuwsgierigheid aan te wakkeren, overweldigend de aandacht te trekken of een verpletterende indruk te maken. De inhoud, vorm, kwaliteit en uitstraling van een promotiefilm is de expertise van onze regisseurs, cameramensen, editors, motion designers en producers. De look en feel van de promofilm moet precies aansluiten op je product of dienst. Er is misschien nog maar één ding dat belangrijker is. Dat is de  promotieboodschap die je aan de hand van je marketingdoeleinden wil overbrengen.

In iedere promotievideo campagne is het belangrijk te weten wat je klantendoelgroepen en doelstellingen richting deze (potentiële) klanten zijn. Aan de hand van deze doelstellingen bepalen we een verhaal dat wordt verteld aan de kijker, bestaande uit meerdere promotiefilms. Deze promotiefilms hebben allemaal een verschillende insteek, waarmee een aantal doelen als stappen worden doorlopen. Uiteindelijk brengen de video’s gezamenlijk een samenhangende boodschap over. Dit noemen we video storytelling en de onderdelen het verhaal en de promotiefilms die we maken worden door ons gebaseerd op beproefde marketingmodellen. We maken daarbij vaak gebruik van de zogenaamde customer life cycle loop. Hierover kun je lezen in een eerdere blog.

De jarenlange ervaring en brede kennis van Veldkamp Produkties maken het verschil

Veldkamp Produkties biedt professionele begeleiding bij alle aspecten die aan bod komen bij het laten maken van een promotievideo. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van marketing, promotiecampagnes en videoproducties. Onze professionals hebben een zeer brede kennis op het gebied van storyboards maken, scriptschrijven, cameratechnieken en montage. Wij denken ook mee in het creatieve proces waarbij onze creatieve designers en animators uitblinken.

Aan iedere promotiecampagne ligt een videostrategie ten grondslag die we opstellen aan de hand van diverse marketingmodellen en videoconcepten. Aan de hand van een inspirerende workshop analyseren we gezamenlijk de je behoeften en doelstellingen en van je bedrijf. We stemmen de content van je video af op je doelgroep en bepalen de inhoud en het platform van je promotievideo’s. Omdat de workshop begeleid wordt door de professionals van Veldkamp Produkties is het duidelijk waarom je voor videomarketing bij ons aan het juiste adres bent.

Van idee tot productie, van promotieverhaal tot animatie en van marketingstrategie tot het kiezen van het juiste platform, als je bij Veldkamp Produkties een promotievideo wil laten maken weet je zeker dat de kracht van het bewegend beeld het beste tot uiting komt. Alles voor de meest indrukwekkende promotiefilm! Neem ook eens een kijkje in ons portfolio of neem contact met ons op!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recent Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Evoluon interieur totaal met foto Jeroen op schermRender uit Inside Out