In Blog

In januari gingen er vier nieuwe stagiairs bij ons aan de slag. Recent stelden zich daarbij productie stagiaire Kimberley en office-assistente Dilay zich al aan je voor. Binnenkort volgt productie stagiaire Kim, maar eerst is het deze week het woord aan Tom Neijnens. Tom is dit half jaar onze stagiair creatie.

Hallo, mijn naam is Tom Neijnens. Ik ben 23 jaar en loop de komende paar maanden stage bij Veldkamp Produkties als onderdeel van mijn studie Audiovisuele Technologie aan het SintLucas in Eindhoven. In de laatste helft van het vierde jaar van mijn opleiding lopen de studenten hun ‘prestatie stage.’ Dat betekent dat ze in een halfjaar-durende stage laten zien wat ze hebben geleerd tijden hun studie, door dat in de praktijk te brengen. Ik heb gekozen om deze stage te lopen bij Veldkamp Produkties aangezien ze mooie producties maken en ook een redelijk groot bedrijf is met interessante grotere klanten. Tot nu ben ik namelijk gewend om alleen of met zzp’ers te werken, dus ik verwachtte dat het een leuke, nieuwe en vooral leerzame ervaring brengen.

Dat is ook zeker zo gebleken. In de eerste weken heb ik al meerdere malen op een grotere set gestaan. Drie van deze dagen waren zelfs op een set met twintig man crew! Dat was wel even wennen, want een draaidag gaat enorm snel op zo’n set, maar uiteindelijk is het ook enorm leuk en leerzaam. Ook heb ik al zelfstandig mijn eigen projecten mogen draaien, wat heel vet is.

Zoals je misschien al merkt ben ik graag actief bezig en ik sta dan ook het liefste met een camera in mijn handen. Ik hoop hier tijdens de komende tijd nog beter en sneller mee te worden. Ook qua editing zou ik graag sneller en effectiever worden. Maar ik weet zeker dat ik dat hier zal kunnen leren in de komende maanden van mijn stage.

Tom aan het werk

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recent Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Office-assistente DilayStill uit spider-man