In Blog

In januari zijn vier nieuwe stagiairs met veel enthousiasme bij ons aan het werk gegaan. Twee van deze stagiairs zijn Tom, onze stagiair creatie, en Kim, onze productie assistente. Ook kon je onlangs kennismaken met productie assistente Kimberley. Vandaag is het de beurt aan Dilay, onze office-assistente. 

Mijn naam is Dilay Durmus en ik ben 19 jaar oud. Momenteel volg ik de opleiding directiesecretaresse niveau 4 aan het Summa College in Eindhoven. Om mijn opleiding te kunnen afronden loop ik 5 maanden stage (eindstage) en ga ik als Office-assistent aan de slag gaan bij Veldkamp Produkties in Eindhoven. In deze periode wil ik mezelf zowel persoonlijk als vakinhoudelijk nog verder ontwikkelen.

Veldkamp Produkties maakt geweldige video’s. Het is een creatief bedrijf met een leuk team en het is interessant om te kijken hoe de video’s gemaakt worden en wat er allemaal bij komt kijken om het secretariaat te runnen.

Ondertussen loop ik ongeveer al 2 maanden stage en het bevalt me zeker! Samen met de Office Manager Marianne bemannen wij het secretariaat. Mijn dagelijkse taken zijn onder andere het ondersteunen van Marianne en het team, telefoneren, gasten ontvangen, agenda bijhouden, facturen en post verwerken, etc. Iedere dag leer ik weer iets nieuws en komen er ook andere taken bij die ik moet uitvoeren. Geen dag is hetzelfde en dat vind ik zo leuk aan deze stageplaats. Ik kijk uit naar de komende 3 maanden om nog meer ervaring op te doen.

Als ik straks mijn diploma op zak heb, ga ik een nieuwe uitdaging aan. Namelijk de opleiding gebarentaal leraar/tolk in Utrecht. Het is totaal iets anders. De reden dat ik graag deze opleiding wil volgen is omdat er heel veel mensen (jong en oud) doof en/of slechthorend zijn en ik hun hierbij graag wil helpen. Fijn is dat alles wat ik leer tijdens mijn stage, ik mee kan nemen voor de toekomst.

Maar nu ga ik de komende 3 maanden nog verder hard aan de slag om er een mooie en leerzame stageperiode van te maken.

Office-assistente Dilay Durmus aan het werk

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recent Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Multichannel marketing van Roompot vakanties- en Albert Heijn door Veldkamp ProductiesTom Neijnens