In Behind the scenes, Blog

Wij hebben een kantoorhond. Een hele grote lieve lobbes genaamd ‘Guus’. Deze viervoeter is de trouwe vriend van ons hele team. Hij luistert als we boos zijn, kwispelt met ons mee als we blij zijn en biedt zijn warme nek om in te schuilen als het even tegenzit. Maar er is één ding waar hij echt niet van houdt; spontane ommetjes. En dat hebben ze bij RTL geweten.

Guus is een echte slaaphond. Voor zijn rust, komt hij – vier dagen in de week – met zijn baasje Jeroen mee naar ons kantoor. Wil je met hem wandelen dan stagneert hij. Krijg je hem zover dat hij richting buiten achter je aansjokt dan moet je te allen tijde een koekje bij hebben. Dat is namelijk de enige manier om hem in beweging te krijgen, zowel richting buiten als richting binnen.

Dus toen RTL een uitzending maakte over hoe gezond het wel niet was om een kantoorhond te hebben – vooral vanwege de beweging – en onze Guus vroeg om als hoofdrolspeler op te treden hebben we nee gezegd. En was Guus er rouwig om? We denken van niet, hij slaapt er in ieder geval niet minder om…

Veldkamp Produkties kantoor met Guus

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recent Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

MarianneStill uit de testmonial video over Hein van Poppel in opdracht van Dela