In Blog

Ook dit jaar hebben wij weer een aantal films ingezonden voor de Avond van de Opdrachtfilm, de award voor audiovisuele doelgroepencommunicatie in Nederland. Nadat we in 2017 een prachtige Gouden Reiger mee naar Eindhoven mochten nemen door winst met ‘Dit beweegt Brabant’ maken we dit jaar maar liefst met 3 films kans op dit felbegeerde beeldje. Hieronder vind je de genomineerden films (of een sneak preview daarvan) en wat leuke feitjes.

Creating Opportunities

In de categorie ‘Effectiviteit’ is genomineerd: Creating Opportunities, gemaakt in opdracht van en in samenwerking met SiNTLUCAS. Helaas is deze film nóg niet gelanceerd. Maar we kunnen de making off wel alvast met jullie delen. Deze bekijk je hieronder. Stay tuned voor het eindresultaat!

Leuk feitje SiNTLUCAS productie: wist je dat deze productie in samenwerking met een kerngroep van +- 30 studenten van SiNTLUCAS is gemaakt? Zo waren er studenten aanwezig om de technische crew te assisteren op de set, te helpen bij styling en visagie en te figureren om het plaatje nog mooier te maken.

Maak kennis met onze meesters

In de categorie ‘Creativiteit/Innovatie’ is genomineerd: Maak kennis met onze meesters, gemaakt in opdracht van Driessen Groep en Reijn. Bekijk en ontdek de film hieronder.

Leuk feitje Driessen Groep productie: deze productie is gefilmd met een 360 graden camera. Dit houdt in dat je ALLES op de set ziet. Ook hetgeen wat normaliter achter de camera gebeurt. Grappig is dan ook dat onze regisseur, producer en geluidsman meestal achter een boom, deur of hoekje verstopt stonden.

Brabant Region

In de categorie ‘Kwaliteit/Vakmanschap’ is genomineerd: Brabant Region, gemaakt in opdracht van Team Brabant Branding van de Provincie Noord-Brabant. Of Brabant een interessante regio is? Dat bekijk je hier:

Leuk feitje Brabant Region productie: voor deze productie is eerst een testversie gemaakt, om bij de doelgroep te polsen of het concept aan zou slaan. Niet gebruikelijk, maar in dit geval zeker fijn om bij de internationale doelgroep te checken of de tone of voice gewaardeerd zou worden.

Duim je voor ons mee? Op vrijdagavond 1 november vindt de uitreiking plaats. Spannend!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recent Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Myrthe aan het werk aan haar bureauFondsenwerving TU/e corporate video