In Blog

In onze Throwback Thursday blogs blikken we terug op oude foto’s uit ons archief die nog steeds indruk maken. Deze week toont Kate ons een foto van zes jaar geleden: de uitreiking van de BOV Award.

Deze foto stamt uit 2014 en hoort toe aan een bericht waarin we communiceerden dat Veldkamp Produkties een nieuwe samenwerking aangaat met de Beste Ondernemers Visie (BOV). Al ruim 18 jaar is Veldkamp Produkties vaste partner en sponsor van de BOV, waarvan netwerkvereniging JCI Eindhoven de initiator is. Wat deze rol inhoudt? Dat legt producer Kate ons graag uit.

Portretvideo

Kate: ‘We maken ieder jaar van de drie genomineerden een persoonlijke video. Deze portretvideo’s worden tijdens de Award-uitreiking vertoond aan het publiek ter introductie van de finalisten.

We plannen hiervoor een voorgesprek tussen de regisseur en de genomineerde ondernemer, waarin we doorspreken wat we willen benadrukken in de video. We maken per video een halve dag opnames en het eindresultaat wordt ieder jaar, in de vorm van een première moment bij ons op kantoor, gepresenteerd aan onder andere de genomineerden en een paar betrokkenen vanuit JCI Eindhoven.

Tijdens dit moment leren de genomineerden elkaar beter kennen. Bovendien hebben ze de portretvideo’s gezien, alvorens deze tijdens de Award uitreiking op groot scherm aan het publiek getoond worden. Dat maakt het film-moment tijdens de Award uitreiking minder spannend. Wat deze video’s extra gaaf maakt is dat de juryleden in de video’s vertellen over de genomineerden. De juryleden, Tiny Sanders en Marc Cootjans verzorgen dus samen de voice over, waarin hij of zij het verhaal van de ondernemer vertelt. Het is ieder jaar weer een feestje om hieraan mee te mogen werken én om de Award uitreiking te bezoeken.’

Het team van Veldkamp Produkties is ook dit jaar tijdens de uitreiking, op vrijdag 4 oktober, aanwezig. Zien we je daar?

Meer info: https://www.boveindhoven.nl/

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recent Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Fondsenwerving TU/e corporate videoFiguranten voor Brabant