In Blog

Mannen zónder geverfd haar, een Turks gezin, spontane senioren of Aziatische vrouwen; onze oproepen voor figuranten zijn net zo divers als onze producties. Het is daarom zaak dat wij, om snel te kunnen voldoen aan de vraag van onze opdrachtgevers, kunnen putten uit een database aan uiteenlopende figuranten.

Facebook als verbinder

In de afgelopen jaren hebben wij een uitgebreide database aan ervaren en onervaren acteurs en figuranten opgebouwd, waarop we regelmatig een beroep doen. Ook speelt onze Facebookpagina een steeds belangrijkere rol als ideale verbinder tussen vraag én aanbod.

Op onze Facebookpagina, die inmiddels 1500 leden telt, plaatsen we regelmatig oproepen voor figuranten. Dat werkt als een olievlek met als extra bijkomstigheid dat men op de hoogte blijft van het reilen en zeilen bij ons en in de wereld van indrukwekkende en doeltreffende videocampagnes.

Intersport figurante
Intersport figurante

Word figurant

Voel jij je aangesproken en heb je met enige regelmaat zin in een leuke en leerzame dag? Vul dit formulier in en meld je aan als figurant. En/of word dan, net als de 1500 leden die je zijn voorgegaan, lid van onze facebookpagina. En wie weet sta jij, net als bijvoorbeeld de 92-jarige Riek, eens een dag op een heuse filmset.

Riek: ‘Het was leuk. Iedereen was zo aardig en ze waren erg tevreden. Ik was niet zenuwachtig hoor, ik heb vroeger op toneel gezeten.’

Figuranten voor ZLM productie
Figurante uit Brabant

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recent Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

BOV samenwerkingCreating Opportunities corporate video SinTLUCAS