In Blog

Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk bij Veldkamp Produkties. Ons als team uitgedaagd voelen is 1 van onze 6 kernwaarden en dat maakt dat we altijd geïnteresseerd zijn en zowel persoonlijk als als team willen blijven leren.

Alleen dan kan iedereen het maximale uit zichzelf halen, zich ontplooien en optimaal bijdragen aan teamdoelstellingen en persoonlijke ambities. Echter, wanneer blijkt dat dit in het dagelijks werk niet meer de overhand heeft en persoonlijke ontwikkelingen en ambities niet meer in de organisatie ingelost kunnen worden, wordt het tijd te kijken naar andere oplossingen.

Rick werkt al 11 jaar bij Veldkamp Produkties. Na een stageperiode bij ons en daarna 3 jaar werkervaring buiten het film- en video vak, trok hij in 2008 de stoute schoenen aan en gaf aan graag in het vak en bij ons te willen werken. Hij is toen dan ook als file operator begonnen. Maar al snel werkte hij zich op als begenadigd cameraman en editor en door de jaren heen bleef hij zich ontwikkelen, wat zelfs resulteerde in diverse nationale en internationale waarderingen voor camera en montage.

Na 11 jaar biedt het dagelijks werk bij ons niet meer de uitdaging die Rick zoekt. Zeker nog wel op verschillende momenten als in brainstorms, camerawerk, montage en de laatste jaren steeds vaker ook als regisseur voor specifieke producties, maar dat zijn meer uitzonderingen geworden dan regel. En dus zijn we overeengekomen dat Rick als zelfstandig cameraman, editor en regisseur verder gaat en we elkaar gaan inzetten op projecten en in rollen die hem op het lijf zijn geschreven. Dit is dus geen afscheid. Maar een andere manier van samenwerken die we aan gaan. We zien beide uit naar de ruimte die we elkaar geven maar bovenal de nieuwe energie die we gaan voelen als we elkaar alleen nog maar inzetten op onze kracht.

Tot snel Rick! Ik geloof overmorgen alweer?

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recent Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Foto Kevin team Veldkamp ProduktiesStill uit Een historische onderbouwing van het Brabantse karakter