In Blog

Eerder stelden we je voor aan productiestagiaires Anne en stagiaire Marika, maar naast deze twee toppers wordt ons team ook ondersteund door twee andere stagiaires. Eén daarvan is Kevin (21). Hij studeert aan Breda University of Applied Sciences waar hij de bacheloropleiding Media Management volgt. Kevin is net als Anne ook productiestagiair en vertelt je graag meer over hemzelf, zijn stage en zijn opleiding.

International Media & Entertainment Manager (IMEM)

Ik studeer, woon en leef in Breda. In mijn derde leerjaar loop ik nu als onderdeel van mijn studie het eerste halfjaar stage. Mijn opleiding richt zich op de internationale media-industrie. Wat ik vooral leer is hoe ik mensen en bedrijven moet managen om een film, audio of grafische productie zo goed mogelijk te laten verlopen. Ik leer de basis van alle vakgebieden zodat ik weet waar ik het over heb en mensen beter kan helpen en begeleiden wanneer dat nodig is.

Mijn eerste week als productiestagiair

In het begin van mijn stage moest ik even settelen, wennen en bekend worden met de gang van zaken hier op het Veldkamp Produkties kantoor. Niet alleen omdat ik in mijn eerste paar dagen meteen meewerkte tijdens een aantal draaidagen, maar ook omdat ik de helft van mijn collega’s pas beter leerde kennen na een aantal weken. Echter vond ik al gauw mijn draai en ging het werk steeds beter en vlotter. Ik pikte de kneepjes en routines snel op en raakte zo snel gewend aan mijn nieuwe (tijdelijke) werkomgeving.

Wat ik op een werkdag zoal doe?

Waar ik me vooral mee bezig houdt is het ontzorgen en helpen van mijn collega producers Silva, Myrthe en Kate. Samen met Anne verzorg ik alle ondersteunende taken van de productiezijde van het bedrijf. Wat dat inhoud? Bijvoorbeeld het uitwerken van callsheets, inkopen doen voor onder andere opnamedagen, relaties bellen en vooronderzoeken doen. Natuurlijk is dit niet alles wat ik doe, maar het zijn wel de belangrijkste taken die ik de afgelopen maanden heb uitgevoerd.

Niet alleen kregen we al snel veel verantwoordelijkheid maar ook werd er snel een hoge opleverkwaliteit gevraagd. Ik heb ervaren dat ik nog wel wat verbeterpunten heb maar dat ik tevreden kan terugkijken op de afgelopen 17 weken. Omdat het 17 weken geleden is dat ik hier begon betekent dat ook dat mijn stage er alweer bijna opzit.

De laatste werkweken

De tijd is voorbij gevlogen. Ik heb een leuke tijd gehad en ook veel geleerd. Terug naar school gaan zal even wennen zijn maar dat is oké. Ik wil iedereen bij Veldkamp Produkties enorm bedanken en heb zin in de laatste paar weken. Laten we er iets leuks van maken!

Zie jij het zitten om ook stage te gaan lopen bij Veldkamp Produkties? Check dan zeker even de vacaturepagina. We zijn nog op zoek naar een stagiair(e) creatie!

Kevin Broekx aan het werk

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recent Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Briefing met een klantRick maakt opnames tijdens een opnamedag