In Blog, VP Nieuws

Breaking News van New York Festivals World’s Best TV & Film. Met maar liefst 3 producties zijn we dit jaar 4x finalist in de grootste competitie van opdrachtfilms ter wereld! Uit meer dan 50 landen zijn zo’n 1000 opdrachtfilms en televisieproducties ingezonden.

We maken kans op 4 Gouden, Zilveren of Bronzen ‘World Medals.’ De bekendmaking en uitreiking van de Awards vindt plaats op dinsdag 21 april op de NAB Show (de grootste professionele elektronica- en entertainment beurs van de wereld) in Las Vegas (US). We zijn finalist met onderstaande producties in genoemde categorieën:

Titel: Brabant Region
Opdrachtgever: Team Brabant Branding Provincie Noord-Brabant
Categorie: Public Relations & Social Engagement.

Titel: Change the Inevitable
Opdrachtgever: BrabantDC
Categorie: Public Relations & Social Engagement.

Titel: Creating Opportunities
Opdrachtgever: SiNTLUCAS
Categorie: Attitudinal Training

Titel: Creating Opportunities
Opdrachtgever: SiNTLUCAS
Categorie: Editing

Op de website van het New York Festivals World’s Best TV & Film vind je alle informatie over de award show, de competitie en de finalisten. We zijn al extreem blij met deze finalisten status, waarvoor we in ieder geval 4x een Finalist Certificate Award ontvangen. Maar hopelijk vallen we ook dit jaar in de prijzen, net als in 2018, toen we voor de film ‘We Bring High Tech To Life’ voor Sioux Technologies, samen met opdrachtgever Mark Hoevenaars, de Bronze World Medal in Las Vegas in ontvangst mochten nemen.

Duimen jullie weer met ons mee?

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recent Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LocatiesTonpraeten Edwin