In Blog

Deze week is ons team versterkt met de komst van cameraman en editor Reza Herdiansyah. Naast professioneel cameraman en editor is Reza ook vlogger. En niet onverdienstelijk; zijn YouTube kanaal heeft meer dan 149.000 abonnees. En hoe kan Reza zich beter voorstellen, dan in een vlog. Zie onderstaand zijn introductie video:

Voor wie nog meer wil weten van Reza; hieronder stelt hij zichzelf graag nog even persoonlijk voor:

Hoi! Ik ben Reza. Bovenstaande video is inmiddels een jaar oud. Toen was ik nog 29 en had ik 1 dochter. Inmiddels ben ik 30 jaar, getrouwd, woon ik in Eindhoven en heb ik twee dochters, Fay van 2 jaar en Nova van 3 weken oud. Ik kom uit Indonesië en woon nu bijna vier jaar in Nederland. In Indonesië heb ik de geneeskunde opleiding afgerond en was ik sinds 2013 Arts. Maar toen ik naar Nederland kwam koos ik voor een andere carrière. Ik hou enorm van cinematografie, fotografie, muziek en gamen. En dus startte ik, na een taalcursus Nederlands en het afronden van het Staatsexamen, de opleiding Media Design aan de Fontys Hogeschool en haalde ik in een versneld traject mijn propedeuse. Daarna ben ik direct gaan werken bij 15seconds.tv in Tilburg. Ik ben erg blij sinds deze week onderdeel te zijn van het team van Veldkamp Produkties. Naast mijn werk als cameraman en editor, ben ik dus ook vlogger en YouTube content creator. In 2016 ben ik begonnen met mijn YouTube kanaal Herdiansyah Reza. En tot nu heb ik bijna 150.000 abonnees. De video’s op mijn kanaal zijn allemaal in het Indonesisch, heel soms ook in het Engels. Waarschijnlijk gaan jullie binnenkort ook vlogs van mij zien over het werken bij Veldkamp Produkties. Ik heb héél veel zin mijn bijdrage te leveren als cameraman, editor én vlogger aan de indrukwekkende en doeltreffende videoproducties van Veldkamp Produkties. Hopelijk zien we elkaar snel!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recent Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Stil uit de zeven belangrijke videotrends voor 2020Samenwerking met Habufa Meubelen opnames