In Geen categorie

De Veldkamp Crew aan het werk vanuit satelliet vestigingen door Zuid Nederland ; ) Gelukkig nog allemaal gezond en we houden de moed er in. Werkend aan lopende projecten in de pre-productie (concepten, scripts, online casting) en postproductie (montage, animaties, re-edits, social media edits en opleveren videobestanden).

Opnamen zijn uiteraard tot 6 april geannuleerd. Gelukkig kunnen we ook nog even werken aan wat aanvragen. Heel lang gaan we dit niet volhouden, dus mocht je behoefte hebben aan een video strategie, concept, scripts of montage, bel of mail met 1 van onze vestigingen ; )

We kijken zo lang mogelijk naar wat er wel is… gezondheid, zorg voor elkaar… hulp en ondersteuning. Sterkte aan iedereen in deze bizarre tijden.

Recente blogs

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken