In 5 vragen aan, Blog

Waarom video binnen uw organisatie?
“Video is cruciaal en een van onze USP’s om medische professionals, in een trainingssituatie, binnen enkele minuten in een beleving te brengen van een acute noodsituatie. De adrenaline moet daarna uit hun oren spuiten!”

Hoe ging de communicatie hiervoor?
“Voordat we video gebruikten deden we dat met een schriftelijke briefing, voorgelezen door een trainer of gelezen van papier door de trainees zelf: saai dus en niet realistisch!”

Is video erbij gekomen of heeft het andere media vervangen?
“Voor zover wij weten zijn wij, tot nog toe, het enige medisch simulatiecentrum in Europa die dat op deze wijze doet.”

Wat is het effect?
“Gebleken is dat het uitstekend werkt: trainees kijken ademloos naar de videofilmpjes (zie ook de filmpjes op www.medsim.nl). Onze trainees ropen massaal: “dit is pas écht realistisch gesimuleerd/nagebootst” en dat is het grootste compliment van de medische, zeer kritische, klant!”

Wat ik nog even kwijt wil…?
“Veldkamp Produkties heeft tijdens het eerste gesprek met ons uitstekend begrepen hoe beleving in beeld en geluid te brengen en dus voor ons waarde toe te voegen om een realistisch nagebootste omgeving te creëren. Ook zij gaan voor het hoogste resultaat. Een andere opdracht aan Veldkamp Produkties was om een trailerfilmpje van 2 min. te maken waarin een compleet beeld van ons bedrijf weer te geven; mensen willen nu eenmaal niet verveeld worden en in die 2 min. moest ons totale concept potentiële klanten triggeren, nieuwsgierig maken: dat is uitstekend gelukt, niet alleen in het NL, maar zelfs in het Chinees!”

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.