In 5 vragen aan, Blog

Waarom video binnen uw organisatie?
De kracht van video is nóg duidelijkere communicatie naar de kijker dan alleen met foto’s werken. In onze moodfilm staat het gevoel voorop: Hier wordt overgebracht welke sfeer JASNO brengt, doordat mensen in de picture staan, niet de shutters. Voor een optimale promotie van ons product (shutters) is beeld een echte must, en dan niet alleen mooie (sfeer)foto’s, bewegende beelden zijn nog duidelijker. Vandaar video.

Hoe ging de communicatie hiervoor?
Voornamelijk met foto´s en teksten op de website. Daarnaast natuurlijk de catalogi met fotos voor dealers en consumenten. In de winkels en op beurzen werkten we ook met produktfoto´s en displays.

Is video erbij gekomen of heeft het andere media vervangen?
Op onze website is het erbij gekomen. En ook onder alle JASNO dealers in alle landen worden de video’s t.b.v. narrowcasting gebruikt. Op (inter)nationale beurzen worden de films ook vertoond in de stands.

Wat is het effect?
Consumenten en (potentiële) dealers kunnen zien en ‘proeven’ wat het effect is van shutters en wat de mogelijkheden ervan/ermee zijn. Teksten worden niet tot amper gelezen. Vandaar dat beeld zo belangrijk is.

Wat ik nog even kwijt wil?
Samenwerking met Veldkamp Produkties verliep geweldig. Jeroen Veldkamp raakte de juiste snaar, hij begreep snel waar het merk JASNO voor staat en wat het product shutters nodig heeft.
Van de mensen waar de moodfilm opgenomen is kregen zowel Veldkamp Produkties als JASNO een groot compliment over vakkundigheid en het nakomen van afspraken. Het was van te voren lastig inschatten wat wij nu van Veldkamp Produkties kochten omdat het niet een tastbaar product is. Maar het eindresultaat is veelbelovend geworden!

Bekijk hieronder het resultaat:
[jwplayer config=”vpplayerpost169” height=”308″ width=”546″ image=”/wp-content/uploads/stills/post/productpres/jasnovideostill.jpg” autostart=”false” file=”https://veldkampprodukties.com/wp-content/uploads/video/productpres/jasnomoodfilm.mp4″ ]

En bekijk hier de Productpresentatie: Wat is een shutter?

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.