In Blog, VP Nieuws

Voor de Nederlandse Mededingingsautoriteit heeft Veldkamp Produkties afgelopen voorjaar een dynamische en uitdagende teaser gemaakt ten behoeve van het ICN congres 2011. Tijdens het ICN congres 2010 te Istanbul, waar verschillende mededingingsautoriteiten uit de gehele wereld samenkwamen om kennis op te doen en ervaringen uit te wisselen, is de teaser voor het ICN 2011 vertoond om zo potentiële bezoekers te motiveren, intrigeren en te enthousiasmeren voor de inschrijving voor het ICN congres 2011.

Het ICN congres 2011 is het 10-jarig jubileum van het ICN congres en de NMa heeft de mogelijkheid gekregen deze 10e editie te organiseren in Den Haag.  Samen met Veldkamp Produkties houdt de NMa tot aan het congres in 2011 de bezoekers en de potentiële bezoekers op de hoogte van alle vorderingen door middel van twee updatefilms. De eerste update film zal eind oktober gelanceerd worden op de website voor het ICN congres 2011. Begin 2011 neemt Veldkamp Produkties de 2e updatefilm voor haar rekening.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.