In Blog, VP Nieuws

Veldkamp Produkties gaat vanaf vandaag een samenwerking aan met B&G Hekwerk uit Best voor een productpresentatie van een nieuwe productlijn. In de maand november vinden twee opnamedagen plaats, waarvan één bij B&G Hekwerk in Best. De productpresentatie film zal gebruikt worden voor promotionele doeleinden ten behoeve van potentiële klanten, leveranciers en voor de website van B&G Hekwerk.

B&G Hekwerk heeft zich met deze nieuwe productlijn gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van een kwalitatief hoogwaardig product. Veldkamp Produkties gaat deze productlijn op een originele, maar vooral inspirerende manier vastleggen om zo de externe communicatie te versterken en de promotionele doelen te bewerkstelligen.

Houd onze website in de gaten voor de nieuwe productpresentatie voor B&G Hekwerk welke omstreeks december 2010 zal verschijnen.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.