In Blog, VP Nieuws

Tijdens een zinderende juryavond zijn woensdag 17 november de genomineerden bekend gemaakt van de CCB-Awards; dé Communicatieprijs van Brabant, uitgegeven door het Brabants Dagblad en Communicatie Club Bourgondië, de grootste regionale beroepenvereniging in haar soort.

Een nationale vakjury beoordeelde maar liefst 36 reclamecampagnes in de categorieën ‘Effectief’ en ‘Creatief’, ontwikkeld door communicatiebureaus uit Brabant. Op de juryavond mochten 6 geselecteerden per categorie hun campagne in 1 minuut persoonlijk verantwoorden, waarna de jury haar oordeel velde.

Veldkamp Produkties is genomineerd in de categorie ‘Creatief’ met de campagne ‘The fifth element’ voor meubelfabrikant Bert Plantagie. In 4 productfilms worden meubelstukken vernietigd door de elementen water, vuur, aarde en lucht, opgenomen met een super highspeedcamera, vertraagd en reversed afgespeeld. De jury roemde de creatie, de filosofie achter de campagne, de professionele executie en de crossmediale resultaten (high-end productfilms, webvideo als making-of en stills voor printuitingen)

Al 3 maal eerder is Veldkamp Produkties met de campagnes ‘Energie 2050’ voor de Provincie Noord-Brabant (2003, categorie effectief) en ‘Olympus u850’ voor Olympus Nederland (2008, categorie effectief) genomineerd. Vorig jaar viel Veldkamp Produkties met de campagne ‘voor iedereen die dit thuis niet heeft’ voor Roompot Vakanties in de prijzen in de categorie creatief.

De vakjury van de CCB-Awards bestaat uit:

 • voorzitter: Joris van Zoelen (founding partner / strateeg bij merkadviesbureau Synergie, initiatiefnemer van Creative Connection en oud-voorzitter van Pragma en Nima Communicatie)
 • Dr. Huub Evers (Lector interculturaliteit en journalistieke kwaliteit en Hoofddocent media-ethiek van Fontys Hogeschool Journalistiek)
 • Peggy van Grinsven (secretaris Brabants Zeeuwse Werkgevers, Kring Midden-Brabant)
 • Rocco Mooij (Hoofdredacteur Communicatie)
 • Baukje ter Huurne (manager internal relations Essent)
 • René Westbroek (manager Communicatie TNO Industrie en Techniek)

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de communicatieclub op 4 januari as. wordt uit de 3 genomineerden per categorie de winnaar bekendgemaakt.

 

U kunt hier de genomineerde films van Veldkamp Produkties bekijken.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts
Showing 2 comments
 • Anneke Veldkamp
  Beantwoorden

  Jeroen gefeliciteerd met de nominatie.
  Heb genoten van alle info op je vernieuwde website.
  Helemaal geweldig ! Sta versteld van de kwaliteit van het Veldkampteam Ben supertrots op je !
  Leuk hoe jij je beleving van je vak omschrijft !!
  Liefs en veel sukses Top !!

 • Anneke Veldkamp
  Beantwoorden

  Donker wat toch licht is.
  Super! opnieuw in beeld. Geselecteerd als de beste van brabant.
  Proficiat alle medewerkers van Veldkamp!!
  Ik geniet mee van jullie sucses.

  Anneke Veldkamp

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.