In 5 vragen aan, Blog

Hoe ziet de toekomst van video eruit?
“De toekomst voor video ziet er goed uit, internet wordt steeds sneller en daar zijn bewegende beelden onmisbaar voor!
De DVD zal langzaam verdwijnen, blue-ray en snel downloaden zal de DVD opvolgen.
Filmisch werken d.m.v 35mm grote video-chips/sensoren zal heel  gewoon worden en de huidige kleine sensoren gaan vervangen “.

Waarom zouden alle filmproducties op een RED gedraaid moeten worden?
“Filmproducties met Red One of Epic’s (de nieuwe RED camera) zijn uitermate geschikt voor filmproducties door de grootte van de sensor en omdat je op RAW materiaal werkt, wat beter geschikt is voor de postproductie.
Hoge framespeeds en hoog dynamisch bereik, die nu al verder gaan dan film, maken deze camera’s extra geschikt voor drama producties en commercials”!

Wat zijn de ingrediënten voor het ideale plaatje?
“De ingrediënten voor het ideale plaatje zijn: Mooi licht, juiste kadrering, het onderwerp en de beweging die je maakt of gemaakt word voor je camera. De camera helpt natuurlijk ook daarbij.  Een grotere sensor die minder scherpte diepte geeft en het beeld daarmee emotioneel ondersteund is natuurlijk een prachtig hulpmiddel”!

Welke productie van Veldkamp Produkties heeft de meeste indruk op je gemaakt?
“Een Veldkamp productie waar ik lang aan heb mogen werken met een ongelooflijk leuk team was de Peerke Donders documentaire. Die heeft echt diepe indruk op mij gemaakt. Daarnaast heb ik vele mooie commercials en corporate producties mogen maken die indruk op me hebben gemaakt. Zoals ook de (toen eerste) HD productie voor Veldkamp ” de Kerstman” voor Jumbo onder regie van Marc Steffens!”

Wat wil je nog even kwijt?
“Veldkamp Produkties, mede door het erg leuke en goede team, is fun om mee te werken! Samen maken we  mooie producties waar iedereen trots op mag zijn”.

Zie hier enkele produkties die Robert Berger voor Veldkamp Produkties gedraaid heeft:
– Commercial Swiss Sense
– Opdrachtfilm DMV Fonterra
– Documentaire Peerke Donders

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.