In Blog, VP Nieuws

Het zou je maar gebeuren: opeens zweeft een beeldschone waterfee boven je bed en mag je een wens doen! De 5-jarige Jericho is dit overkomen. Benieuwd wat hij wenst en of het is uitgekomen? Zie het in onze nieuwe commercial met Nicolette van Dam als waterfee!

[jwplayer config=”vpplayerpost169” height=”308″ width=”546″ file=”https://veldkampprodukties.com/wp-content/uploads/video/commercials/JuniorStarlineMetTagons.mp4″ ]

De afgelopen weken is het team van Veldkamp Produkties druk in de weer geweest met deze productie voor zwembadenproducent Starline. In een eerdere blogpost gaven wij al een voorproefje van de draaidag.

Vanaf deze week spettert de commercial van het scherm op Z@ppelin, Telekids en DisneyXD!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts
Showing 2 comments
 • g möhlmann
  Beantwoorden

  wat is de prijs van uw junoir starkline zwembad/
  tranmpoline?
  bestaat het afdekzeil/ ook in donkergroen?
  verzendkosten?

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.