In Behind the scenes, Blog

Vorige week is Veldkamp Produkties naar Zwitserland afgereisd! De kleine crew vertrok op woensdag 25 mei met onze nieuwe Fiat bus richting het pittoreske landschap. De shoot was voor beddenfabrikant Swiss Sense. Momenteel zijn wij bezig met een nieuwe bedrijfsfilm waarin het productieproces van de matrassen en de verkoop van matrassen in Zwitserland centraal staat.


De rit naar Zwitserland duurde ongeveer zeven uur. Met hulp van de TOMTOM (in het Duits TUMTUM) was ons hotel gemakkelijk te vinden. Na even de stad in gelopen te zijn waarbij de mooie auto’s ons om de oren vlogen, zijn we al snel gaan slapen. Immers moesten we de volgende dag al vroeg uit de veren.

De eerste draaidag verliep voorspoedig. In de ochtend trokken we de bergen in om daar mooie landschapshots te maken. In de middag filmden we de fabriek waar de Swiss Sense matrassen geproduceerd worden. Het communiceren met de Zwitsers verliep wat stroef, maar al gauw hadden we het Duits onder de knie. Hier en daar hebben we de Zwitsers zelfs wat nieuwe Duitse woorden geleerd.

De tweede draaidag was in de Swiss Sense winkel in Dietikon, vlakbij Zurich. Ook hier zat alles mee en konden we in de middag ook nog filmen in Zurich zelf. Een ontzettend mooie maar drukke stad. Ondanks de regen en met behulp van een zwarte paraplu hebben we toch nog een paar mooie shots kunnen maken. Om vijf uur zijn we weer richting Nederland gegaan. Waarbij we het mooie landschap, de exclusieve auto’s en het zwitsers gevoel achter ons lieten. Auf wiedersehen!

Nieuwsgierig naar het eindresultaat? Houdt dan onze Twitter en de website goed in de gaten. Binnenkort zal het eindresultaat hier te zien zijn!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.