In Behind the scenes, Blog

Veldkamp Produkties is de afgelopen en komende maanden druk bezig aan twee films voor een nieuw museum, in opdracht van Tinker Imagineers. Het Provinciaal Archelogisch Centrum Zuid-Holland, dat geopend wordt in augustus, staat in Alphen aan de Rijn en biedt een interactieve manier om jong en oud kennis te laten maken met de historie van Zuid-Holland. Woensdag 29 juni was een drukke draaidag in het Archeon!

’s Ochtends vroeg vertrok onze crew naar het archeologische themapark, waar wij met enige vertraging (wegens een afgesloten A2) aankwamen. Hier werden we warm ontvangen door de figuranten in onze film: de ‘Archeotolken’ van het park. Zij spelen een personage uit de prehistorie, Romeinse tijd of de Middeleeuwen, maar brengen de bezoekers van het Archeon ook veel historische wijsheid bij. Tevens zorgden twee professionele archeologen er op de locatie voor dat alle beelden die wij maakten, helemaal correct zijn! Van de kleding tot vis, van bakkersbrood tot vuursteen. De draaidag werd gewrapt nadat het park al een tijdje was gesloten voor bezoekers… En in de stilte van het park genoot onze crew nog even na met een niet historisch verantwoorde pizza shoarma.

Benieuwd naar de beelden van onze film? Het P.A.C. Zuid-Holland zal in de eerste week van augustus feestelijk worden geopend! Natuurlijk verschijnt de film ook op onze website.

Om alvast een voorproefje te geven: cameraman Pieter Verburg filmde niet alleen deze museumfilm, maar ook onze productie voor het Van Gogh museum in Nuenen! Deze film maakten wij ook in opdracht van Tinker Imagineers. Bekijk hier de trailer!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.