In Blog, VP Nieuws

Gouden film, beste binnenstad, slimste regio, sterkste merk, Effie’s, San Accents… Internationale en Nationale prijzen landen de laatste tijd veelal in Brabant. Brabant doet er toe! Ook in het reclamevak. Alleen zijn wij Brabanders niet zo van ‘kijk ons eens…’. Wij zijn meer van ‘niet lullen maar poetsen’. We doen waar we goed in zijn, maar schreeuwen het niet van de daken.

Vandaar dat wij sterk voorstander zijn van het bieden van een podium voor Brabantse toppers. Vooral in ons vak. Daarom hebben wij er voor gekozen hoofdsponsor te worden van Communicatieclub Bourgondië. De grootste regionale beroepsvereniging in haar soort in Nederland. Zij organiseren regelmatig inspirerende bijeenkomsten en zij reiken jaarlijks de CCB Awards uit. De communicatieprijs van Brabant voor beste reclamecampagne in 2 categorieën: Effectief en Creatief.

 

4 maal zijn wij zelf genomineerd voor de prijs. In 2010 werden we tweede met de commercialcampagne voor Roompot Vakanties en vorig jaar hebben wij de prijs ‘meest creatief’ gewonnen met de campagne ‘The Fifth Element’ voor Bert Plantagie. De nominaties en het winnen heeft ons veel publiciteit opgeleverd, ook nationaal. De vakjury van de CCB-Awards bestaat namelijk uit de volgende leden:

  • voorzitter: Joris van Zoelen (founding partner / strateeg bij merkadviesbureau Synergie, initiatiefnemer van Creative Connection en oud-voorzitter van Pragma en Nima Communicatie)
  • Dr. Huub Evers (lector interculturaliteit en journalistieke kwaliteit en hoofddocent media-ethiek van Fontys Hogeschool Journalistiek)
  • Michael van Os (oud-hoofdredacteur Adformatie / Nieuwstribune, verbonden aan de Stichting Adverteerdersjury Nederland SAN)
  • René Westbroek (senior expert bij Bex*communicatie)
  • Baukje ter Huurne (manager Resource Center Essent)

 

Onlangs ondertekende ik met Eric Bekkers, hoofd sponsoring Communicatieclub Bourgondië, het 3-jarig sponsorcontract. Wij gaan alle audiovisuele uitingen verzorgen rond de communicatieprijs Brabant en de nieuwjaarsbijeenkomst van de vereniging van 2011 t/m 2014.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.