In Blog, overig

Spare, Ed, Strike. Deze termen liggen vers in het geheugen van alle Veldkamp medewerkers na een ontspannen avondje bowlen.

Strike, alle kegels van de baan in één beurt. Spare, geen enkele pin meer op de baan na twee worpen.

Het begrip Ed is een nieuw fenomeen in de bowlingwereld. Geïntroduceerd en in de praktijk gebracht door de winnaar van ons uitstapje: regisseur Edwin. Bijna al zijn worpen leverden namelijk het zelfde resultaat, ‘nog 1 pin over’.

Bowlen heeft vele overeenkomsten met ons werk : fanatisme, doorgaan tot de laatste minuut, veel creativiteit en vooral teamwork. Daarbij staat het uiteindelijke doel, een goed product voor de klant, centraal.

Hoewel deze keer een ander doel centraal stond…

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.