In Behind the scenes, Blog, VP Nieuws

Zo’n twaalf weken geleden ben ik begonnen aan mijn afstudeerstage en eind september kreeg ik al de vraag: ben je klaar voor je eigen project? ‘Natuurlijk’ zei ik, want daarvoor loop ik stage. Ik wil leren, en hoe kun je dat beter doen dan met je eigen project.

Het gaat om een film voor een nieuwe organisatie: Morgen, groene energie. Zij gaan energie aanbieden op een duurzame manier, bedacht vanuit de community gedachte, waarvan de pilot in Nuenen van start gaat. Om het initiatief goed uit te leggen was het aan ons de taak om hier een mooie animatie voor te maken.
Dus ik mocht als producer aan de slag. Planning maken, collega’s aansturen, contact met de klant en zorgen dat alles zo smooth mogelijk verloopt. Erg leerzaam om zelf te ervaren hoe belangrijk communicatie is en om op een creatieve manier problemen op te lossen.

Het was niet alleen voor mij mijn eerste film, maar ook voor Morgen. Aan Veldkamp Produkties dus de eer om dit nieuwe bedrijf te introduceren en hun idee voor te stellen aan de wereld. Niet geheel onbelangrijk voor een opstartend bedrijf. Een duidelijk verhaal moest gepresenteerd worden en daar hebben beide partijen hard aan gewerkt. Dus nu is het zover, nu is hij klaar. Het aller eerste project met moi als producer is opgeleverd. Iets om trots op te zijn, dacht ik zo. Het was erg leuk om van begin tot eind het hele productie proces mee te maken, om het contact te hebben naar de klant toe en ook om eens kennis te maken met de voice van onze Jumbo reclames, Hans Pauwels.

Benieuwd naar het resultaat…?

[jwplayer config=”vpplayerpost169” height=”308″ width=”546″ autostart=”false” file=”https://veldkampprodukties.com/wp-content/uploads/video/animaties/morgen1.mp4″ ]

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.