In Blog, Tips, VP Nieuws

Al weken zijn de voorbereidingen aan de gang, maar zaterdag 25 februari is het eindelijk zo ver; de première van onze 12-delige serie The Clash Of The Cover Bands! In de eerste aflevering strijden de Brabantse bands De Bijtels en Bleach samen met de Zeelandse band The Good the Bad & Bart XL voor een plaats in de halve finale. Met covers van o.a. Nirvana, Van Dik Hout, Robbie Williams en ACDC komen er veel verschillende muziekstijlen aan bod en beloofd het een spannende strijd te worden.

Deze strijd wordt natuurlijk ook op de voet gevolgd door de vakjury bestaande uit Antonia Holthuizen, Ronald Seerden en voorzitter John van den Borne. Zij geven hun ongezouten maar altijd goed onderbouwde mening om alle bands naar een hoger niveau te brengen.

Ook zullen de bands aan je worden voorgesteld en je krijgt een kijkje in de keuken tijdens de repetities.

Mis het niet, Zaterdag 25 februari om 18.44 op Omroep Brabant.

Twitter mee: #TCOTCB
www.clashofthecoverbands.nl

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search