In Blog, VP Nieuws

Op 25 februari was de aftrap van onze 12-delige serie The Clash of the Cover Bands, en werd de eerste winnaar bekend gemaakt van Regio Finale Zuid. Mocht je dit gemist hebben, kun je de gehele uitzending altijd nog even terugkijken in ons portfolio. Maar doe dit snel, want zaterdag 3 maart is alweer de volgende aflevering!

Deze keer zien we de Brabantse bands Up Yours en Prinz Klauz en ook de Limburgse band Red, White and Blues. Ook zij hebben zich moeten bewijzen tegen over het enthousiaste publiek in de 013 in Tilburg en onze altijd kritische vakjury. Met covers van Go Back to the Zoo, Volbeat, Mumford & Sons en Tommy Castro is de uitzending weer gevuld met veel verschillende genres.

Kijk mee, Zaterdag 3 maart om 18.44 op Omroep Brabant!

Twitter mee: #TCOTCB
www.clashofthecoverbands.nl

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search