In Blog, Tips, VP Nieuws

In opdracht van de Efteling heeft Veldkamp Produkties het afgelopen jaar heel hard gewerkt aan een televisieserie voor Omroep Brabant. Hierin volgen we 8 weken lang elke aflevering een andere, bijzondere familie met een mooie herinnering aan de sprookjes van de Efteling. Zo volgen we onder andere een familie met vijf generaties en een familie met een bruiloft in het themapark.

De serie heet 60 Jaar Familieherinneringen aan Sprookjes en is op zaterdagavond te bekijken op Omroep Brabant… of via ons portfolio! Wij updaten deze pagina wekelijks met een nieuwe aflevering. De eerste drie afleveringen zijn in ons portfolio al terug te bekijken!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts
Comments
  • Toos Hendriks
    Beantwoorden

    Hallo..ik zou graag de uitzending van 5 mei 2012 digitaal in mijn bezit krijgen..mijn gezin is in deze aflevering te zien samen met onze oma.
    Kis er een mogelijkheid om deze in ons bezit te krijgen..?

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.