In Blog, Tips, VP Nieuws

In opdracht van de Efteling heeft Veldkamp Produkties het afgelopen jaar heel hard gewerkt aan een televisieserie voor Omroep Brabant. Hierin volgen we 8 weken lang elke aflevering een andere, bijzondere familie met een mooie herinnering aan de sprookjes van de Efteling. Zo volgen we onder andere een familie met vijf generaties en een familie met een bruiloft in het themapark.

De serie heet 60 Jaar Familieherinneringen aan Sprookjes en is op zaterdagavond te bekijken op Omroep Brabant… of via ons portfolio! Wij updaten deze pagina wekelijks met een nieuwe aflevering. De eerste drie afleveringen zijn in ons portfolio al terug te bekijken!

Aanbevolen Artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken