In Behind the scenes, Blog, VP Nieuws

Emotionele ballads met muisstille zalen, meezingers met polonaises en heftige rocknummers inclusief stage diving; alles was mogelijk in the Clash of the Coverbands! Dit weekend wordt de laatste aflevering van the Clash of the Cover bands uitgezonden op Omroep Brabant. Aan een reeks van twaalf afleveringen komt alweer een einde. Meer dan een half jaar is Veldkamp Produkties bezig geweest met deze televisieproductie voor Omroep Brabant.

Naast meerdere draaidagen voor bandfilms en coachingsfilms waren er voor het maken van de twaalf afleveringen vier live-registraties in Hilversum en Tilburg. De televisiecrew op deze live-registratiedagen bestond uit bijna 20 man, die ieder de hele dag druk waren om de opnamen goed te laten verlopen. Zo’n werkdag duurde bijna 20 uur! Een live-registatie is erg spannend, omdat je overal direct op in moet spelen en niets even opnieuw opgenomen kan worden. Daarbij werden op een avond wel drie afleveringen opgenomen. Een superstrak draaischema en een alerte crew is dan vereist. Vier cameramannen stonden verspreid over de zaal en hadden contact via de intercom met de regisseur buiten in de regiewagen en de rest van de crew. Elke live-registratie was een race tegen de klok, maar een ongelofelijke gezellige en muzikale ervaring. Want ook backstage stonden we mee te swingen met de geweldige optredens!

In deze laatste aflevering maken nog 6 bands kans om the Clash of the Cover Bands te winnen. De prijs die hierbij hoort is een CD-contract met videoclip en distributie in de Benelux, plus een serie van 20 optredens! Twee bands maken kans op deze prijs. Eén band als winnaar van de vakjury en één band als winnaar van de publieksprijs. Welke bands mogen zich de winnaars van the Clash of the Cover Bands noemen? Wordt het een heftige rockband waar het publiek voor valt of geeft de jury voorkeur aan een gevoelige ballad? En valt er eigenlijk ook een Brabantse band in de prijzen? Dit zie je allemaal aankomende zaterdag in de laatste aflevering van the Clash of the Coverbands!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.