In Blog, overig, Tips

Dé Nederlandse misdaadfilm van afgelopen jaar, De Bende van Oss, is nog steeds in het nieuws. De film viel onlangs in de prijzen op het Vlaamse filmfestival in Gent en is nu ook door Film1 opgenomen in hun programmering. De film is tot en met september bij hen te zien! Maar naast de hoofdfilm zijn de extra’s minstens zo leuk… Wij geven één Special Edition 2-Disc DVD weg waarop alles te zien is.

Op deze DVD is ook ons werk te zien: wij maakten de 6-delige Making-Of die op Omroep Brabant als televisieserie is vertoond. Deze Making-Of, samen met een videoclip van de titelsong, achtergrondinformatie over misdaad in Oss én een uitleg over de special effects, staan allemaal op de tweede disc.

Hoe kom je in aanmerking om te winnen? Beantwoord daarvoor de volgende vraag:
Hoeveel woorden staan volgens ‘De Feiten’ in het script van de Bende van Oss?*

E-mail het antwoord vóór 4 juni naar Julie@veldkampprodukties.nl en vergeet niet je naam en adresgegevens mee te sturen. Op 4 juni zullen wij contact opnemen met de winnaar.

*Tip van de dag: je hoeft niet te gokken. Het antwoord kan worden teruggevonden in één van onze Making-Of afleveringen, terug te kijken in ons portfolio.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.