In Behind the scenes, Blog, VP Nieuws

Ruim 60 gasten hebben afgelopen 7 juni kunnen genieten van de zonovergoten relatiedag van Veldkamp Produkties in Valkenswaard. De adrenaline spoot door het bloed bij ieder van de deelnemers toen de voorwielen loskwamen van de grond in de 10 ton wegende Dakar vrachtwagen.

Veilig ingesnoerd voelden ze, als bijrijder, wat Marc Leeuw begin dit jaar heeft ervaren tijdens de Dakar-rally, de zwaarste rally van de wereld. Op het motorcrossterrein van het Eurocircuit heeft men de officiële Dakar klassementsproef mogen beleven. Zandheuvels, diepe moddersporen, ronkend motorengeluid. Alleen het gegil van onze deelnemers was anders dan in de echte Dakar rally.

De jeugddroom van sommigen, ‘autocoureur’, werd even werkelijkheid doordat men zelf achter het stuur kon kruipen voor de technisch moeilijke slalomproef. Maar de kick kreeg men vooral bij het driften over de nat gemaakte bocht van het rallycircuit in Valkenswaard. Aan je linkerzijde het diepe zand waar je direct met je auto in wegzakt. Aan de rechterzijde een hoge muur. Logisch dat je de spanning voelt als je daar met vol gas slippend tussendoor moet zien te rijden.

Naast dit rallygeweld was er ook interesse voor ‘Het Nieuwe Rijden’. Driessen Autogroep presenteerde twee Opel Ampera’s. We weten nu veel meer over het elektrisch rijden en uiteraard hebben we ook zelf achter het stuur kunnen plaatsnemen.

Autorijden is iets anders dan rally rijden…
En de twee winnaars op onze zonovergoten relatiedag, Michiel Entrop (Graficonnect) en Dick van de Linden (Hapro), kunnen daar trots op zijn.

Een videootje bekijken is iets anders dan een film beleven… Daarom maken wij videoproducties waar onze klanten, maar ook wijzelf trots op zijn. Ook van de dag zelf hebben we opnamen gemaakt. Het resultaat is hier te zien:

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.