In Blog, VP Nieuws

Je associeert Nederland niet zo snel met beachvolleybal, dat komt natuurlijk door ons regenachtige klimaat. Zelfs op het moment van schrijven van dit blog regent het! Maar toch was Nederland begin juni gastland van het EK beachvolleybal 2012 in Scheveningen. En als dat nog niet genoeg is.. In 2015 is Nederland opnieuw gastland, maar dan van het WK!

De plannen zijn groots en er zijn ideeën in overvloed. Om organisaties, sponsoren en andere betrokkenen warm te krijgen, realiseerde Veldkamp Produkties een promo voor het evenement. Ter ondersteuning aan het bidbook tonen wij de ambitie, de emotie en de beleving van de sport. Met beelden vanuit alle windstreken en opzwepende muziek zetten wij beachvolleybal op de kaart.

Onze opdrachtgever is TIG Sports, die van het evenement een ware belevenis maken. Danseressen, DJ’s, live muziek en 192 atleten die strijden om de fel begeerde titel: Wereld Kampioen Beachvolleybal 2015. Het evenement heeft een uniek concept: het toernooi speelt zich af in 4 steden in Nederland, waarbij de finale wordt gespeeld in een speciaal ontwikkeld stadium op zee bij het strand van Scheveningen.
In 2015 zal het WK beachvolleybal toernooi het grootste sportevenement zijn van Nederland. En wij zijn er dan bij!

[jwplayer config=”vpplayerpost169” height=”308″ autostart=”false” width=”546″ file=”http://veldkampprodukties.nl/wp-content/uploads/video/opdrachtfilms/tigsportsbeachvolleybal2012.mp4″]

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.