In 5 vragen aan, Blog

Marketing- en communicatiemedewerker Bob Obers benaderde Veldkamp Produkties voor het maken van twee videoproducties voor Munckhof Groep. In deze film en de ingekorte versie (teaser) wordt een innovatief systeem onder de aandacht gebracht: MobiliteitsManager. De films worden nu op verschillende manieren ingezet. Wij vroegen Bob over het gebruik, effect en verloop van het project.

Waarom video binnen uw organisatie?

We hebben voor video gekozen om onze doelgroep beter te informeren over de vele mogelijkheden van MobiliteitsManager. Daarnaast biedt video in tegenstelling tot een folder veel meer opties om sfeer, beleving en emotie over te brengen. Dat zijn belangrijke toevoegingen aan de communicatie richting onze klanten.

Hoe ging communicatie/promotie voor het gebruik van video?

Er is tot nu toe niet echt sprake van promotie van het systeem. MobiliteitsManager vormt een belangrijk onderdeel van onze offertes en daar kunnen we nu een mooie film aan toevoegen. Ook kunnen we nu via Youtube en de website de klanten een eerste indruk geven van het systeem.

Is video erbij gekomen of heeft het andere media vervangen?

De video is toegevoegd aan de communicatiemiddelen die we al gebruiken.

Wat is het effect?

Dat is nog niet te zeggen omdat we de film pas net hebben gemaakt. Op termijn kunnen we pas zeggen hoe groot het effect is. Ik heb er echter vertrouwen in dat we met de film onze potentiële klanten kunnen overtuigen van de toegevoegde waarde van Munckhof.

Wat ik nog even kwijt wil…?

De samenwerking met Veldkamp is prima verlopen. MobiliteitsManager is een ingewikkeld systeem en zeker voor iemand die niet in de branche zit moeilijk te begrijpen. Veldkamp en dan met name regisseur Edwin had de mogelijkheden van het programma snel door en heeft dit perfect vertaald in een script.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.