In Blog, Nieuwe media, overig

Op 2 juli begon ronde 2 van de Bende van Oss special edition DVD-prijsvraag. Wij vroegen jullie het antwoord op één vraag: wie is de historicus die de waargebeurde verhalen vertelt in de making-of? Het antwoord was terug te zien in ons portfolio: dit was Leo Hoeks! Naast een grote rol in onze making-of, was hij ook één van de auteurs van ‘De Bende van Oss: Sabel Tegen Mes’. Maar wie o wie is de gelukkige winnaar van de DVD?

Het prijsvraagcomité mag namens heel Veldkamp Produkties Siebe Vrieswijk feliciteren! Uit alle juiste inzendingen is zijn naam als winnaar geloot, onder toeziend oog van de notaris/senior producer.

Siebe, heel veel plezier met de DVD, laat je ons weten hoe de film is bevallen?

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts
Comments
  • Siebe Vrieswijk
    Beantwoorden

    Hoi, de DVD inmiddels ontvangen. Tof om alles rond de Bende van Oss op 2 schijfjes verzameld te hebben. Voor mij extra bijzonder omdat ik mocht figureren als wielrenner en ook bij de premiere ben geweest. Inmiddels alweer een dik jaar terug. Ga alles dus gauw weer terugkijken! En voor iedereen die hem nog niet heeft gezienh: zeker de moeite waard! Groet, Siebe

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.