In Blog, Nieuwe media, overig

Op 2 juli begon ronde 2 van de Bende van Oss special edition DVD-prijsvraag. Wij vroegen jullie het antwoord op één vraag: wie is de historicus die de waargebeurde verhalen vertelt in de making-of? Het antwoord was terug te zien in ons portfolio: dit was Leo Hoeks! Naast een grote rol in onze making-of, was hij ook één van de auteurs van ‘De Bende van Oss: Sabel Tegen Mes’. Maar wie o wie is de gelukkige winnaar van de DVD?

Het prijsvraagcomité mag namens heel Veldkamp Produkties Siebe Vrieswijk feliciteren! Uit alle juiste inzendingen is zijn naam als winnaar geloot, onder toeziend oog van de notaris/senior producer.

Siebe, heel veel plezier met de DVD, laat je ons weten hoe de film is bevallen?

Door de corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen.
Jeroen Veldkamp transformeert Veldkamp Produkties naar een adviesbureau voor indrukwekkende en effectieve organisatie en communicatie strategieën.

Binnenkort vindt u hier een verwijzing naar de nieuwe website.

Recommended Posts
Comments
  • Siebe Vrieswijk
    Beantwoorden

    Hoi, de DVD inmiddels ontvangen. Tof om alles rond de Bende van Oss op 2 schijfjes verzameld te hebben. Voor mij extra bijzonder omdat ik mocht figureren als wielrenner en ook bij de premiere ben geweest. Inmiddels alweer een dik jaar terug. Ga alles dus gauw weer terugkijken! En voor iedereen die hem nog niet heeft gezienh: zeker de moeite waard! Groet, Siebe

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.