In Blog, Tips, VP Nieuws

Lekker relaxed de vakantie ingaan, al hangend op de bank, kijkend naar een DVDtje? Wij werken op kantoor gewoon door, maar u heeft de mogelijkheid wél. Als u de volgende prijsvraag goed beantwoord, natuurlijk…

De Bende van Oss was in 2011 de openingsfilm van het Nederlands Filmfestival en sleepte daar tevens een Gouden Kalf mee in de wacht. De film speelt zich af in de roerige jaren ’30 van Oss (Brabant), waar criminele praktijken van ‘de bende van Oss’ het daaglijks leven beïnvloeden. Hoofdrolspeelster Sylvia Hoeks is Johanna van Heesch, de enige vrouw tussen stoere mannen als Matthias Schoenaerts (Rundskop, Rouille et d’Os), Frank Lammers en Daan Schuurmans.

Wij maakten een tv-serie van onze making-of, die in 8 afleveringen is terug te zien op de tweede disk. Kijkjes op de set, historische gelijkenissen, een interview met regisseur André van Duren en leuke feitjes, alles komt in de serie voorbij!

Wil jij kans maken op deze speciale editie DVD? Je hoeft alleen maar antwoord te geven op de volgende vraag:

Hoe heet de historicus die de echtgebeurde verhalen vertelt in de making-of?

(Natuurlijk is het antwoord terug te vinden in de making-of. Bekijk het in ons portfolio.)

E-mail je antwoord, plus je naam en adresgegevens, naar Julie@veldkampprodukties.nl en wie weet begint jouw vakantie met een fijn avondje film kijken!Deze prijsvraag sluit op 13 juli. De winnaar zal bekend worden gemaakt op onze website en via ons Twitteraccount.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.