In Blog, Inspiratie, Nieuwe media, VP Nieuws

Onze junior producer & social media manager Julie-Renée Sonneveld timmert naast haar activiteiten bij Veldkamp Produkties ook hard aan de weg als filmrecensente. Voor Preview Magazine, Nederlands grootste gratis tijdschrift (te vinden in elke bioscoop van ons land), mocht Julie-Renée aanwezig zijn bij de perspremière van Pixars nieuwste film Brave. Op basis van deze persvoorstelling op het hoofdkantoor van Disney Benelux schreef Julie-Renée een recensie die in de juli editie van Preview te zien is. Deze is nu ook al te lezen op haar website.

Het schrijven van filmrecensies bevalt zo goed, dat Julie-Renée nu bij de online filmspecialisten van Film-o-Rama aan de slag is gegaan. Hiervoor was ze al aanwezig bij de perspremière van The Dark Knight Rises: het laatste deel van de Batman-trilogie van Christopher Nolan. Ze heeft de film maarliefst vier dagen vóór de uitkomst in de bioscopen al gezien… En haar mening is hier al te lezen.

Pathé heeft Julie-Renée deze week benaderd om maandelijks blogs te schrijven voor de nieuwste feature op hun website: Pathé Blog. Deze website trekt gemiddeld 2 miljoen lezers per maand.

Veldkamp Produkties krijgt, via Julie-Renée, een uniek en zeer exclusieve kijkje in de keuken van internationale speelfilms, maar ook bij grote partijen als Disney, Warner, Universal, etc. Voor updates over het filmrecensie avontuur van Julie-Renée zullen we in de toekomst nog bloggen, maar ook op onze (en haar) Twitter blijft u helemaal up to date!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.