In Behind the scenes, Blog, VP Nieuws


Een commercial maken naar aanleiding van een berichtje op Twitter? Ja hoor, zo werken wij ook! Nadat Peter R. de Vries een tweet verstuurde met de vraag of iemand een goed reclamebureau wist, kwam Veldkamp Produkties in contact met de stichting van Peters dochter: Stichting Meet Kate. Meet Kate zet zich in voor de Ghanese bevolking met projecten die zij zelfstandig kunnen voortzetten. De stichting is vernoemd naar het tienjarige meisje Kate dat met haar stralende glimlach en eindloze optimisme symbool staat voor al het positieve in Afrika.

Veldkamp Produkties maakt in de komende weken een landelijke commercial die te zien zal zijn op SBS6, Veronica en Net 5. Ook de ambassadeurs van Meet Kate – Peter R. de Vries en Veronica van Hoogdalem – zullen hierin te zien zijn!

Lees meer over Stichting Meet Kate en wat jij voor hen kan betekenen op www.meetkate.nl.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.