In Behind the scenes, Blog, VP Nieuws

Voor mij klinkt het woord ontmoeten waardevol. Het is meer dan mensen tegen komen of samen iets doen. Ontmoeten betekent voor mij elkaar respecteren, accepteren. Elkaar nader vinden zonder je eigen waarde en normen te verliezen of op te hangen aan de ander. Ontmoeten staat synoniem voor verbondenheid. En bij een naam als Stichting Meet Kate verwacht ik een verbondenheid met Kate, en alles waar zij symbool voor staat.

Mijn verwachtingen werden ingelost bij het bekijken van de website, de Facebook en de Twitteraccount van Meet Kate. Ook tijdens de eerste brainstorm voor een nationale televisie commercial met afgevaardigden van de stichting, betrokkenen en ambassadeurs, werden mijn verwachtingen ingelost.


Geladen met veel energie hebben wij in zeer korte tijd het concept ontwikkeld, script geschreven en de commercial opgenomen. Met de ambassadeurs Peter R. de Vries en Veronica van Hoogdalem hebben wij een zeer positieve commercial opgenomen voor Meet Kate. Net als de drijfveren van Meet Kate gaat de commercial uit van het positieve, met alle mogelijkheden en grote ambities. In tegenstelling tot veel andere commercials voor goede doelen tonen wij juist een positief verhaal. Geen zielige kindjes!

De opnames verliepen goed en het resultaat is verrassend te noemen. Zo kan het óók. Een mooi project met een mooi resultaat. Fijn om iedereen ontmoet te hebben!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.