In Blog, Tips, VP Nieuws

UPDATE: De Bende van Oss is door de eerste ronde en maakt nu als een van drie films nog steeds kan op deprijs. Blijf sms’en tot en met 4 oktober! De code is nu ‘WINNAAR BENDE’ naar 2255.

De Bende van Oss is op het Nederlands Film Festival (NFF) in Utrecht genomineerd voor de publieksprijs, een speciaal Gouden Kalf dat alleen gewonnen kan worden door een film die meer dan 100.000 bezoekers naar de bioscoop heeft getrokken. Een hele speciale prijs dus! En wij staan er helemaal achter dat de Bende deze prijs wint.

Vorig jaar maakten wij een speciale 6-delige televisieserie over de Making-Of, tegenwoordig ook terug te vinden op de DVD. In de serie stond niet alleen het ‘kijkje achter de schermen’ centraal, maar ook de link die het script legt met de echte historie, leuke weetjes over het productieproces, diepteinterviews met regisseur André van Duren en interviews met allerlei betrokkenen op de set. Want hoe vergaat het eigenlijk een figurant, die uren wacht om in één minuut van de daadwerkelijke film te kunnen meespelen? De Making-Of is op de DVD of online, via ons portfolio, terug te bekijken.

De liefde voor het onderwerp, voor de historie, voor Brabant en voor het filmmaken an sich was overduidelijk aanwezig bij de maak van De Bende van Oss. Het is niet meer dan terecht dat de film meer dan 100.000 bezoekers trok… En deze spannende periodefilm verdient in onze ogen zeker de Publieksprijs!

Stemmen kan tot en met zondag om 22:30 uur door te stemmen per sms: stuur ‘Film BENDE’ naar 2255. De prijs wordt op vrijdag 5 oktober uitgereikt.

UPDATE: De Bende van Oss is door de eerste ronde en maakt nu als een van drie films nog steeds kan op deprijs. Blijf sms’en tot en met 4 oktober! De code is nu ‘WINNAAR BENDE’ naar 2255.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.