In Behind the scenes, Blog, Tips, VP Nieuws

Niet één, maar twee films van Veldkamp Produkties zijn dit jaar geselecteerd voor de Dag van de Opdrachtfilm! Als onderdeel van het Nederlands Film Festival (NFF) wordt op 4 oktober in Theater Kikker speciale aandacht geschonken aan de beste opdrachtfilms van Nederland. Het thema van dit jaar is Verborgen Schatten.

Stad en Platteland maakten wij in opdracht van de provincie Noord-Brabant. De film werd in het bijzonder gemaakt voor een vertoning tijdens de Floriade 2012 en was sindsdien ook te bekijken op internet. Eerder schreven wij een blog over de pre-productie en draaidagen: we stonden met een 9 meter hoge crane en een groot aantal figuranten middenin een weiland voor het spektaculaire eindshot! De blog is hier terug te lezen.

Mano Macchiato (The Art Of Shoes) is een klein juweeltje van onze cameraman Rick Smits. In een mooi uitgelichte werkplaats wordt het kleuren van schoenen verheven tot een kunstvorm. We hebben al veel complimenten gehad over de muziek en de cameravoering. Een echt pareltje.

Kaarten om de Dag van de Opdrachtfilm bij te wonen zijn online te bestellen, zie de website van Keying Into The Brain voor meer informatie. We hopen u daar te zien!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.