In Behind the scenes, Blog, VP Nieuws

Samen met Edwin (regisseur) en Florian (cameraman) ging ik (Danu – stagiaire creatie) een paar dagen door het land voor de nieuwe corporate film van VVV Nederland. Groningen, Roermond, Eindhoven, Utrecht en Zandvoort: het was me een avontuurtje wel!


Mijn eerste draaidag voor VVV-NL begon met een lange reis.. na twee uur lang in de auto gezeten te hebben waren we aangekomen in het mooie Groningen. De VVV was niet te missen, midden op de grote markt staat een groot gebouw met daarin VVV Groningen. De mensen daar waren erg behulpzaam en vonden het leuk om mee te figureren! Dat kwam voor ons heel goed uit, want we hadden veel verschillende figuranten nodig. Toen we klaar waren in de VVV gingen we buiten filmen, en ja hoor! De zon ging voor ons schijnen. Regisseur Edwin liep zogenaamd rond als toerist en vroeg mensen: ‘waar is hier de VVV?’. Florian filmde dit van een afstand en ik nam het geluid op. Edwin had een microfoontje op zijn jas zitten zodat we de gesprekken die hij voerde goed konden horen! Dit was heel grappig, want zo kon ik van een grote afstand meeluisteren wat hij allemaal vertelde. Na een lange dag gingen we met veel mooie beelden weer terug richting huis.


Twee dagen later ging onze tocht door Nederland verder! Deze keer bleven we wat dichter bij huis: we gingen naar Eindhoven en Roermond. Ook hier vroegen we mensen naar de locatie van de VVV. Daarnaast filmden we in winkels waar VVV cadeaubonnen worden verkocht. We waren bijvoorbeeld in een Roermonds kaaswinkeltje met een mooie inrichting en met supervriendelijke mensen. Daarna ging we door naar een chocoladewinkeltje… Jammie!

De volgende draaidag was in het weekend, dit kon niet anders dan een geweldige dag worden. Die ochtend filmden we in Utrecht en ’s middags ging onze zoektocht verder in Zandvoort. Hierbij waren acteurs geregeld: een vader, moeder, dochter en zoontje. Ze waren er helemaal klaar voor en deden het heel erg goed.


Na een leuke filmdag in het Jutters mu-see-um in Zandvoort was iedereen wel heel vermoeid. Op de terug reis hebben we dan ook lekker nog even gegeten… En dat was meer dan verdiend.

Mijn laatste draaidag filmden we op het hoofdkantoor van VVV Nederland in Leersum. Ook dit was erg leuk maar weer heel anders dan de voorgaande dagen. Het was een mooi kantoor en ook hier hebben we weer hele mooie shots gemaakt!

Ik heb het erg leuk gehad en veel geleerd van deze dagen. Ik ben wel enorm benieuwd naar het eindresultaat en kan bijna niet wachten… De oplevering van de film staat gepland in december. Vanaf dan is de film ook te zien op onze website.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts
Comments
  • Barbara (moeder)
    Beantwoorden

    Was erg leuk om te doen, leuk team!
    En mazzel met het weer :).
    Groetjes Barbara

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.