In Behind the scenes, Blog, Fotoblog, Inspiratie, Tips

Wie ons niet op Twitter volgt, mist nog wel eens iets. Bij de meeste draaidagen (die waar geen geheimhouding op berust) maken wij namelijk leuke kiekjes op locatie! Maar niet alleen tijdens draaidagen; ook wanneer er iets gaande is op kantoor, of wanneer we een cursus hebben. In de maand oktober alleen al kwamen we op veel verschillende interessante locaties… Tijd voor een foto-overzicht!

Voor een film in opdracht van de provincie Noord-Brabant reisden we naar verschillende leegstaande culturele erfgoedcomplexen. We waren onder andere in ‘De Zeeland’ Bergen op Zoom:

Maar ook in het roze kasteel d’Oultremont, beter bekend als het restaurant van wat vroeger het Land van Ooit was! Het kasteel wordt nu anti-kraak bewoond en is perfect onderhouden:

Niet alleen de locaties zelf waren mooi en indrukwekkend. Ook moeder natuur levert fraaie plaatjes op:

Naast opnamen voor de provincie Brabant hebben we de afgelopen maand veel gedraaid voor de corporate film van VVV Nederland. Lees hier een verslagje achter de schermen in de blog van stagiaire creatie Danu. Voor de VVV brachten we een onder andere een bezoekje aan Groningen, Zandvoort, Den Haag, Eindhoven en Amsterdam:

Maar ook waren we op het hoofdkantoor van de VVV in Leersum. We waren erg gecharmeerd van de decoratie op kantoor:

Ook maakten we een corporate film voor de GGD. Hierover is ook een behind the scenes blogje te lezen. We filmden onder andere op een basisschool in Eindhoven en op het hoofdkantoor van de GGD:

Op kantoor troffen we alvast de nodige voorbereidingen. Topstagiaires Merel en Marlene waren verantwoordelijk voor het beheren van de props: vrolijke fruittraktaties.

Productiestagiaire Merel vierde ook haar verjaardag in deze afgelopen maand! Traditiegetrouw werden de fleurige slingers om haar bureau gedrapeerd. Merel werd 20 jaar.

Daarnaast was onze office manager Marianne aanwezig bij een social media cursus. De basics van Twitter werden haar uitgelegd, maar haar conclusie was: met de Veldkamp account @Veldkampcrew zijn we dit niveau inmiddels al ver voorbij!

In oktober waren twee van onze films ook te zien op het Nederlands Film Festival (NFF) in Utrecht. Een grote eer. De productpresentatie ‘Mano Macchiato’ werd vertoond, evenals de opdrachtfilm ‘Stad en Platteland’ voor de provincie Noord-Brabant. Deze laatste film werd eerder al vertoond op de Floriade. Op deze foto wordt de Dag van de Opdrachtfilm ingeleid:

En ook maakten wij 7 video’s voor het Expat Center Brabant. Buitenlandse expats, wonend in Nederland, werden geïnterviewd en vertelden over hun ervaringen. Eindhoven bevalt hen allemaal erg goed! Op onderstaande foto bouwt onze cameraman Rick de interviewsetting op in een kleine kantoorruimte:

Al met al een spannende maand wat opnamen betreft. We reisden heel Nederland door, kwamen op unieke locaties en konden ons werk vertonen aan professionals uit onze branche op het Filmfestival. Dit soort maanden volgen er hopelijk nog heel veel! Houd onze Twitter en Facebookpagina vooral in de gaten voor meer kijkjes achter de schermen.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.