In Behind the scenes, Blog

Zondag 3 december ging de wekker iets te vroeg af voor een zondagochtend. Dit was niet zonder reden. Om 7.15u verzamelden Rick, Silva en Merel bij Veldkamp Produkties. Er stond ons een lange en drukke draaidag te wachten voor de Swiss Sense commercial ‘De Beddenmakers’! Deze blog geeft in woord & beeld een kijkje achter de schermen.

Om 8 uur was de crew, inclusief styliste, camera- en lichtmannen, al druk in de weer om de set filmklaar te maken. Hard werken gaat natuurlijk niet op een lege maag en daarom stond er een stevig ontbijt voor ons klaar.

Een hele ochtend zijn we in de weer geweest om alle kwaliteiten van het bed zo goed mogelijk vast te kunnen leggen op camera. Met een bos van grote massieve lampen werd een subtiele lichtinval gecreëerd en ook de laboranten konden niet ontkomen aan een dun poederlaagje.

’s Middags werd ons harde werk wederom beloond. Als een grote familie tijdens de kerstbrunch genoten we van onze lunch. Zelfs de soep met ballen en worstenbroodjes ontbraken niet. Het urenlang tafelen helaas wel, want na een half uurtje moesten we weer aan de slag. Snel nog een paar shots draaien, opruimen en door naar de Swiss Sense winkel om de showroom te filmen.

Terwijl wij de showroom ombouwden tot dé ideale setting, werden de figuranten gestyled en voorbereid op hun functie binnen de commercial. Na een paar keer oefenen raakte iedereen gewend aan zijn of haar rol en stond het perfecte shot erop. Om half 8 was alles weer netjes opgeruimd en kon iedereen richting huis. Dit keer niet beloond met een avondmaal, maar met super gave beelden. Het resultaat van een samenwerking tussen ‘beddenmakers en reclamemakers’ heb je misschien wel voorbij zien komen op STER, RTL of zelfs de Vlaamse televisie! En voor het geval je het toch hebt gemist… Bij deze:

[jwplayer config=”vpplayerpost169” height=”308″ autostart=”false” idth=”546″ file=”http://veldkampprodukties.nl/wp-content/uploads/video/commercials/SwissSense100jaar.mp4″]

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.