In Behind the scenes, Blog, Fotoblog, VP Nieuws

Junior producer Julie-Renée geeft maandelijks een kijkje in de keuken: waar is de Veldkamp Produkties crew allemaal mee bezig? Deze keer blikken we terug op onze eerste maand in het nieuwe jaar. Netwerkbijeenkomsten, recepties en lezingen alom!

Nog vóór de vakantie voorbij was, legden wij de laatste hand aan onze Swiss Sense ’95 Jaar Beddenmakers’ commercial, uitgezonden bij STER en RTL. In onze behind the scenes blog is in woord en beeld te zien wat er allemaal bij de opnamen kwam kijken. Onderstaande foto is het ‘see-through’ bed te zien dat in de commercial op de iPad wordt geanalyseerd:

swiss ipad laag

Op 2 januari waren we weer op kantoor aanwezig. Gelijk na de vakantie was Jeroen te gast bij de nieuwjaarsreceptie van Philips & PSV. We meldden het al eerder: onze Centennial Moodfilm werd tijdens deze groots opgezette avond in het Philipsstadion aan iedereen vertoond! Dit enorm scherm raden we al onze klanten aan als première van onze films:

psvphilips100jr

En nog een foto waarop Onze Trots dan ook echt te zien is:

nieuwjaarsreceptie philipspsv

Overigens is dit shot een favoriet van onze editor Rick. Hij monteerde een close-up van een gloeilampdraad naar een LED-hartje in het volgende shot. Een prachtig resultaat, terug te zien in ons portfolio!

Begin januari waren Jeroen, Silva, Rick en Julie-Renée ook aanwezig bij de Communicatieclub Bourgondië nieuwjaarsreceptie. We genoten van hapjes, drankjes en –ook niet onbelangrijk- onze finaleplaats omtrent de Communicatieprijs Brabant! Op onderstaande foto zien we alle finalisten bij elkaar, en naast Jeroen de winnaars: Stichting Roze Maandag.

3januari CCB Finale

 Getreurd werd er niet, nageborreld wel. Het was een gezellige avond!

 CCB

Gezellig was het ook op 6 januari bij het door TIG Sports georganiseerde KPN NK Shorttrack in Amsterdam. Jeroen en Marianne werden vergezeld door een drietal van onze relaties tijdens een middag vol snelheid, inhaalacties en spannende finishes.

6jan Shorttrack

Ook spannend: de lancering van onze animatiefilm tijdens de ‘Brabant Bruist’, de nieuwjaarsreceptie van Brabant Onderneemt. Hier een foto van het premièremoment:

22204_442523822467822_1835734047_n

 En hier de echte film!

[jwplayer config=”vpplayerpost169” autostart=”false” height=”308″ width=”546″ file=”https://veldkampprodukties.com/wp-content/uploads/video/animaties/BrabantOnderneemt_Promo.mp4″ ]

Helaas betekende begin januari ook het afscheid van onze drie stagiaires Danu (creatie/animatie), Merel en Marlene (beide productie). In onze maandelijkse vergadering bedankten we ze met cadeautjes:

10jan Danu en Marlene exit
10jan Merel exit

En Danu kon ons echt niet missen. Een week later stond ze op de stoep met cupcakes en een zelfgemaakt kleipopje. Hulde! Zo lief!

15jan Danu kleipopje

Inmiddels hebben we Danu’s vriendje Lin Hou Oei bij ons team gevoegd als nieuwe stagiair creatie. Bekijk onze huidige samenstelling op Het Team!

rsz_lin_hou_oei

En… Ken/ben jij iemand op zoek naar een stageplek? Klik dan hier en meld je aan via onze vacaturepagina: wij zoeken nog productie stagiaires (M/V)!

Op 14 januari waren wij undercover aan het filmen op station Den Bosch voor een marketingstunt van Libéma. Heeft u ons gezien? Onze cameraman Rick knutselde zelf deze hidden camera tas in elkaar en hield mensen extra op afstand met deze vriendelijke glimlach. Bekijk het uiteindelijke resultaat hier.

libema behind the scenes

Delen is vermenigvuldigen: het karakteristieke citaat van Jeroen werd ontleed en uitgelegd door Jeroen zelf in een inspirerende ‘merk & identiteit’ bijeenkomst van 24 Uur In Bedrijf op 18 januari. Jeroen was niet de enige spreker: ook o.a. Peter Kentie (Eindhoven 365) en Bob van Oosterhout (Triple Double) waren van de partij.

18jan 24UinBedrijf

Ondertussen maakten wij een persoonlijk DVDhoesje voor onze films voor de RAV (Regionale Ambulance Voorziening). De film moet nog officieel in première gaan en zal daarna ook te zien zijn in ons portfolio én met een behind the scenes verslag in een blog.

24-01 RAV dvdhoesjes

Ook zal binnenkort meer te lezen zijn over een tv-serie die wij maakten in samenwerking met studenten van het Sint Lucas en het Summa College. De serie zal in september op Omroep Brabant te zien zijn. Verantwoordelijk voor de regie en productie waren onze Edwin, Silva en ex-stagiaire Merel. Afgelopen 25 januari werd al een voorproefje getoond aan alle sterren uit de serie. Bovengenoemde Veldkampers werden gelijk op de foto vastgelegd:

25jan -generalenbuurt opening

En daarmee komt het januari overzicht weer tot een einde. Hopelijk brengt februari ons feestelijke carnavalsfoto’s en spectaculaire behind the scenes overzichten. Volg ons in de tussentijd op Twitter, Facebook en LinkedIn voor de laatste nieuwtjes, of neem eens een kijkje op ons YouTube kanaal voor de laatste opgeleverde producties!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.