In Blog, VP Nieuws

Heeft u onze nieuwsbrief niet in uw mailbox ontvangen en zou u deze toch graag zien? Junior producer en social media manager Julie-Renée blies de nieuwsbrief nieuw leven in met een groot Veldkamp Produkties jaaroverzicht. We blikken terug op een mooi 2012 en kijken ook vooruit. Wat kunt u van ons verwachten? Lees het allemaal in onze nieuwsbrief.

Bekijk de nieuwsbrief  in uw browser.

U kunt de nieuwsbrief in het vervolg ook zelf ontvangen door uw informatie op te geven via deze pagina.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.