In Blog, Tips, VP Nieuws

De door Veldkamp Produkties gemaakte documentaire Peerke Donders: Zijn Leven, Zijn Brieven wordt aanstaande donderdag 18 april vertoond in verzorgingstehuis De Braacken-’t Heem in Vught. De voorstelling is geselecteerd door Solar Cinema, de mobiele bioscoopfaciliteit van oprichtster Maureen Prins.

De voorstelling van Peerke Donders heeft als doel het vertonen van lokaal geproduceerde films aan een lokaal publiek. Deze voorstelling zal hierin een pilot functie hebben. Maureen geeft aan maandelijks Brabantse films te gaan vertonen aan de bewoners en, waar mogelijk, zal dit in de openlucht plaatsvinden! Solar Cinema specialiseert zich namelijk als openluchtbioscoop, opererend op duurzame zonne-energie.

Peerke Donders: Zijn Leven, Zijn Brieven werd tussen 2007 en 2009 geproduceerd door Veldkamp Produkties en Lout Donders. De film werd eerder vertoond in bioscoop Cinecitta in Tilburg, op Nederland 2 en op Omroep Brabant TV.

Bekijk hier de trailer van de film:

[jwplayer config=”vpplayerpost169” height=”308″ width=”546″ autostart=”false” file=”https://veldkampprodukties.com/wp-content/uploads/video/vrijproducties/peerke_trailer_website.mp4″]
Aanbevolen Artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken