In Blog, Tips, VP Nieuws

De door Veldkamp Produkties gemaakte documentaire Peerke Donders: Zijn Leven, Zijn Brieven wordt aanstaande donderdag 18 april vertoond in verzorgingstehuis De Braacken-’t Heem in Vught. De voorstelling is geselecteerd door Solar Cinema, de mobiele bioscoopfaciliteit van oprichtster Maureen Prins.

De voorstelling van Peerke Donders heeft als doel het vertonen van lokaal geproduceerde films aan een lokaal publiek. Deze voorstelling zal hierin een pilot functie hebben. Maureen geeft aan maandelijks Brabantse films te gaan vertonen aan de bewoners en, waar mogelijk, zal dit in de openlucht plaatsvinden! Solar Cinema specialiseert zich namelijk als openluchtbioscoop, opererend op duurzame zonne-energie.

Peerke Donders: Zijn Leven, Zijn Brieven werd tussen 2007 en 2009 geproduceerd door Veldkamp Produkties en Lout Donders. De film werd eerder vertoond in bioscoop Cinecitta in Tilburg, op Nederland 2 en op Omroep Brabant TV.

Bekijk hier de trailer van de film:

[jwplayer config=”vpplayerpost169” height=”308″ width=”546″ autostart=”false” file=”https://veldkampprodukties.com/wp-content/uploads/video/vrijproducties/peerke_trailer_website.mp4″]

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.