In Behind the scenes, Fotoblog

In de zomermaand juli zijn veel bedrijven op vakantie en worden projecten wel eens door opdrachtgevers ‘on hold’ gezet. Veldkamp Produkties was echter gewoon open en heeft zich ook deze maand weer in kunnen zetten voor onze internationale cliëntèle. Deze maand stond het investeren in de toekomst centraal.

Bijvoorbeeld door ons team rond te laten kijken op de mogelijke nieuwe locatie van ons kantoor. Begin 2014 krijgt Veldkamp Produkties een nieuw adres. Wie weet staan we u dan wel te woord in een opgeknapte versie van deze ruimte:

Strijp

Wanneer we zekerheid hebben over ons nieuwe adres, laten we het gelijk weten. Vooralsnog vindt u ons op het Science Park Eindhoven, vlak naast Omroep Brabant.

Daarnaast hebben wij onze aanwezigheid op social media nog verder uitgebreid: we zijn nu ook vind- en volgbaar op Pinterest! Deze website is een prikbord vol afbeeldingen en video’s die je in verschillende zogenoemde boards kan ‘pinnen’. Op deze wijze creëer je moodboards die op zichzelf ook volgbaar zijn voor Pinterest gebruikers. Bekijk op onze Pinterest account bijvoorbeeld prachtige foto’s van internationale locaties waar wij ooit hebben gefilmd, interessante infographics met weetjes over het gebruik van video en video’s die ons inspireren. Maar ook vind je er foto’s van onze kantoorhond Guus:

IMAG0543

Om geen belangrijke nieuwsberichten van ons te missen, adviseren we echter om ons vooral in de gaten te houden via Twitter, Facebook, LinkedIn en onze website. Een grote update in juli was bijvoorbeeld onze nog openstaande vacature: wij zoeken een nieuwe cameraman/editor per 1 september! Lees alle informatie op de ‘Vacatures’ pagina en reageer vóór 11 augustus naar info@veldkampprodukties.nl. Wie weet reis jij binnenkort wel met ons de wereld over…

Zo ging Jeroen afgelopen maand met YachtsXL naar Dubai voor een intake en rondleiding bij een grote internationale klant. Dit was zijn uitzicht uit het taxiraam:

Dubai Jeroen

En dit uit zijn hotelkamer:

dubai uitzicht

Intussen zijn we al druk aan het werk voor deze klant: 15 scripts en 11 films zijn reeds in de maak. Maar er volgen er nog veel meer! En natuurlijk werken we ook gewoon door voor andere klanten. Als we er even tijd voor hebben, maken we nog extra films ook… Zo zijn we bezig met een nog geheim project dat op onze website zal verschijnen als ‘ie af is. Ex-stagiaire Harm Luth (nu producent bij het AVbedrijf Freemz) is er ook bij betrokken en reisde ervoor af naar ons kantoor in Eindhoven:

harm luth

Minder geheim maar nog veel spannender is het sponsorproject dat we deze zomer hebben opgepakt: een persoonlijk videoportret van topzwemmer Bram Dekker! Wij volgen deze zwemmer van PSV bij zijn intense trainingen in onder andere het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion. Met de RED Scarlet camera die we gesponsord kregen van SoMMedia maken we de video zo mooi mogelijk, inclusief slowmotion opnamen én een kijkje onderwater.

De draaidagen vonden eind juli plaats en werden mede mogelijk gemaakt door het Pieter van den Hoogenband zwemstadion, fitnesscentrum Coach, SoMMedia en Egripment BV. Binnenkort meer over dit project in een aparte blog, maar hierbij al wel vast een sneak preview van onze cameraman Rick met de RED Scarlet:

fitnesscentrum, Bram

Onze crew was overigens niet alleen rondom het Zwemstadion aan het werk deze maand. Zo brachten we ook een bezoek aan Driessen Autogroep om mogelijke nieuwe bedrijfsauto’s te bekijken. Rick en Jeroen maakten een proefrit in deze hybride Toyota:

Toyota Auris Touring Sports
(foto via inautonews.com)

Het personeel dat niet mee kon met de proefrit, vermaakte zich ondertussen erg goed op kantoor. Heeft u bijvoorbeeld opgemerkt dat wij op 5 juli meededen aan International Comic Sans Day? Onze website had deze hele dag een ander lettertype!

IMG-20130706-WA0001

Andere activiteiten van onze crew in de maand juli omvatten o.a. veel projecten waar we op dit moment nog niets over mogen zeggen, een locatiebezoek in Zeeland voor een klus eind augustus en een achtbaanritje in Toverland na een presentatie van diens bestuur.

Toverland Jeroen

En hiermee beëindigen we ons kijkje achter de schermen van de maand juli. Volgende maand meer over ons project voor topsporter Bram Dekker, onze opnamen in Zeeland en.. misschien wel een foto van u. Wij zoeken namelijk nog figuranten! Klik bij interesse op deze link en wie weet zien we u wel heel binnenkort. Tot volgende maand!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.