In Tips

Deze week was onze directeur Jeroen te gast in het programma Onder Ons op Omroep Brabant TV. De gelegenheid: de finaleplaats op het New York Festivals World’s Best TV & Films met de centennial moodfilm ‘A Strong Bond’ die we met sportmarketingbureau Triple Double maakten in opdracht van Philips voor PSV!

Onder Ons Jeroen Veldkamp

In het actualiteitenprogramma wordt dagelijks van maandag t/m donderdag behandeld wat er speelt in de provincie Noord-Brabant. De aflevering waarin Jeroen te gast is, wordt ieder uur herhaald om vijf minuten voor het uur om Omroep Brabant TV. De uitzending is ook terug volledig te bekijken op de website van Omroep Brabant. Het interview met Jeroen start na ongeveer 15 minuten in de uitzending en is o0k los te zien rechts naast het nieuwsbericht op deze pagina.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search